Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
11 Februarie 2012, 11:05:24 pm
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creaza un cont

+  Forum de pescuit
|-+  Pescuit cu musca artificiala
| |-+  Flytying
| | |-+  Dubbing: stie cineva cum
0 Membri si 2 Vizitatori pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: « 1 2 3 » Imprima
Autor Subiect: Dubbing: stie cineva cum  (Citit de 6740 ori)
marius pesc
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #15 : 06 Martie 2006, 04:02:10 pm »

Azi am fost liber, miine(marti) seara o sa-ti dau raspunsul la ceea ce mi-ai solicitat.Nu stiu preturile pe dinafara.Cit despre cirligele Kamasan, eu nu am aceasta marca in magazin.Ma pot interesa la alti comercianti si poate voi putea sa-ti dau un raspuns.
Memorat
marius pesc
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #16 : 07 Martie 2006, 09:58:43 pm »

Gat METZ bronz nu am, am insa o gramada de alte culori de la galben pal la negru, trecind prin roscat si chiar mov.Pretul este de 15€ bucata, in loc de 34€.
Dubbing antron am aproape toate culorile, intre 1,70€ si 2,15€.Daca te intereseaza ti le pot da intre 0,50€ si 1€.
Tipet conic(poate o sa rizi) nu stiu ce este.Nu cunosc decit denumirile in franceza.Asta e...Este cumva vorba despre "bas de ligne"?Sau conector intre matase(soie) si bas de ligne?
Memorat
Luci
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #17 : 09 Martie 2006, 07:59:02 am »

Gat METZ bronz nu am, am insa o gramada de alte culori de la galben pal la negru, trecind prin roscat si chiar mov.Pretul este de 15€ bucata, in loc de 34€.
Dubbing antron am aproape toate culorile, intre 1,70€ si 2,15€.Daca te intereseaza ti le pot da intre 0,50€ si 1€.
Tipet conic(poate o sa rizi) nu stiu ce este.Nu cunosc decit denumirile in franceza.Asta e...Este cumva vorba despre "bas de ligne"?Sau conector intre matase(soie) si bas de ligne?

Salut,
 ai pret bun la metz, foarte bun insa eu il iau cu 9usd si imi vine la 12 maxim
Dubbingul antron cu atat il iau din magazinele din cluj..
TIpetului conic ii spun francezii "coada de soarece" si il cumpar la 0.5eu.

Preturile tale sunt ok pt franta dar necopentitive totusi pentru piata de aici, din pacate.
multumesc de info Zambitor
Memorat
MihaiV

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #18 : 09 Martie 2006, 08:12:51 am »

Ce misto ca suntem mai tari ca ei!  Ranjet Noi si americanii!  Ranjet
Memorat

...................

C&R
.................
Luci
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #19 : 09 Martie 2006, 08:25:27 am »

ce sa fac daca metz mi-l da gatul cu 9 usd, adaugi TVA-ul si vama si comisioanele bancare si iesi in 12-13usd?? carligele TMC de la  ei   ies cu vama si TVA la 0.33-0-35lei.
Memorat
bugnar
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #20 : 09 Martie 2006, 10:45:54 am »

Luci, ceva nu se potriveste. Tu spui ca ai carligele TMC la 3-3500 lei cand tu pe site le ai la 6500-9400 Lei. Nedumerit Inseamna ca ai 100% adaos de magazin?
Marius vorbeste de preturi de magazin, retail, end-user sau cum oi vrea sa-i spui. Care mie mi se par super ok. Ar fi bine daca ar avea timp sa afiseze o lista completa cu preturi.
Memorat
Luci
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #21 : 09 Martie 2006, 01:50:58 pm »

Luci, ceva nu se potriveste. Tu spui ca ai carligele TMC la 3-3500 lei cand tu pe site le ai la 6500-9400 Lei. Nedumerit Inseamna ca ai 100% adaos de magazin?
Marius vorbeste de preturi de magazin, retail, end-user sau cum oi vrea sa-i spui. Care mie mi se par super ok. Ar fi bine daca ar avea timp sa afiseze o lista completa cu preturi.

E simplu, eu folosesc Daiichi si nu Tiemco. Preturile de pe site sunt de la Mihai sau de la Energofish. Energofish-ul are adausul in consecinta (adausul meu e undeva de 15% pe ce vindeam de la Energofish in calitate de distribuitor- am renuntat din diverse motive). Insa Misu nu le importa, le cumpara de pe Cabelas si ce are in plus le vinde. vezi preturile de la Cabelas.
Site-ul meu, din pacate nu e actualizat de 6 luni,  forma finala sper sa fie gata pe sfarsitul saptamanii ( in functie de cei care imi fac design-ul si programarea).
Memorat
MihaiV

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #22 : 09 Martie 2006, 02:52:25 pm »

In plus, intre timp pretul a mai scazut si incepe de la 6000, si mai sunt si reduceri pt cantitati mai mari ce merg pana la 20%, adica pretul incepe de la 4800.
Normal ca o firma care aduce cantitati mari are preturi negociate, ce pot fi mai mici. Energofish-ul aduce si le vinde la 5500.
Memorat

...................

C&R
.................
marius pesc
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #23 : 09 Martie 2006, 09:49:19 pm »

Ma scuzati, dar nu pot sa scad pretul la Metz sub 15€.Daca aveti o sursa din USA la 12-13usd, cu atit mai bine.Desi...E chiar Metz original?Ca falsuri mi-au trecut prin mina o droaie.Metzuri indiene si pakistaneze...Si eu nu am incredere in produsele americane(ce sa fac, sint un pic subiectiv).De cind m-am fript cu firul fusionat numit Fireline(de la Berkley), pe care il rup cu miinile goale, nu ma mai intereseaza produsele americane.Alea cu steagu' pe ele...Si nu zic prostii...Ar mai fi o explicatie la preturile mici pe care le ai: Se poarta mult de tot cumpararea de stocuri vechi, de care toti vor sa scape;Si le dau pe degeaba.Deci s-ar putea sa platesti penele de trei ori pretul chiar daca ele costa doar 12usd.La ale mele producatorul imi certifica faptul ca-s originale.Sa nu-l cred? Dar , ma rog asta e.Nu va mai retin. Hai norock!
Memorat
MihaiV

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #24 : 10 Martie 2006, 07:39:12 am »

Nu e vorba de fals sau de stocuri vechi. Mai degraba de costuri reduse la un magazin virtual fata de unul clasic. Am vazut produsele, le-am testat si sunt de calitate f buna.
Memorat

...................

C&R
.................
bugnar
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #25 : 10 Martie 2006, 11:01:51 am »

Mihai, Luci - eu tot n-am inteles cu cat vindeti voi gaturile Metz. Afisati va rog un pret de vanzare pt gituri Metz, eventuall Whitting (nu whitting 100 ca am luat deja) - gaturi intregi, gama de culori pe stoc. Multam fain.
Memorat
Luci
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #26 : 10 Martie 2006, 04:01:13 pm »

nu ai inteles pentru ca nu ai cum. Eu nu vand metz si nu am sustinut ca vand! Eram curios in calitate de posibil client de anumite preturi oferite aii pe forum.
 eu achizionez wiithing si vand withing.  La metz eram curios daca primesc un pret mai bun decat cel oferit de umpqua - defapt proprietarul fermei metz. Oricum eu nu sunt incantat de metz ca si legatr de muste, de aia am trecut pe withing dupa ce am folosit metz.
just all
Memorat
fff
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #27 : 10 Martie 2006, 09:29:56 pm »

Luci, Mihai, n-ati facut inca rost nici unul de dark dun?
Memorat
Luci
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #28 : 10 Martie 2006, 09:33:57 pm »

am doar medium dun si   light dun. Am ceva si,  ce sa zic,  dark dun... ciocolatiu aproape.... Insa doar saddle. Nu mai folosesc gaturi,  nu sunt multumit de ele dpdv al vitezei de lucru...
Memorat
fff
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #29 : 11 Martie 2006, 10:25:15 am »

10cs Luci. Gat medium dun Metz am si eu da' nu-mi place deloc culoarea, nu e ceea ce m-am asteptata sa fie, ci e mai mult un sandy dun ... Ori eu vreau gri inchis (sa nu-mi spuneti sa combin black cu ginger sau light dun ca nu iese ce vreau Clipitor)
Daca totusi iti pica ceva, nu ma uita Ranjet
Memorat
Pagini: « 1 2 3 » Imprima 
« precedent urmator »
Mergi la:  

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.
RSS
©2007 pescarul.com
Toate drepturile rezervate.