Bine ai venit, Vizitator. Trebuie sa te autentifici sau sa iti creezi un cont.
11 Februarie 2012, 11:05:59 pm
Pagina principala Ajutor Cauta Calendar Autentificare Creaza un cont

+  Forum de pescuit
|-+  Pescuitul cu naluci
| |-+  Echipamente si accesorii
| | |-+  Aveti voblere de firma care inca n-au prins?
0 Membri si 1 Vizitator pe acest subiect. « precedent urmator »
Pagini: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » Imprima
Autor Subiect: Aveti voblere de firma care inca n-au prins?  (Citit de 28055 ori)
Bibanel

Deconectat Deconectat

Fir intins la toata lumea...

Vezi Profilul
« Raspunde #150 : 24 Noiembrie 2006, 06:32:50 am »

....Eu zic ca e normal sa nu prinzi tot timpul cu acelas vobler...acelas fel de peste....aici vorbesc de dimensiune si de culoare....fiecare anotimp are culoarea lui si mai ales "adincinea" lui....NU...?... Clipitor..
Memorat
pescarulBihorean
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #151 : 04 Decembrie 2006, 08:32:41 am »

NU VREAU SA FAC PE DESTEPTUL DAR VA SPUN CA PROBLEMA E CAM ACEEASI CA LA ORICE TIP DE MOMEALA: TREBUIE SA STII CU CE ESTE PESTELE OBISNUIT SA SE HRANEASCA IN APELE VIZATE SI ABIA APOI CU CE VOBLER PESCUIESTI. PERSONAL NU SUNT PRO VOBLERE DAR LE FOLOSESC CU SUCCES LA CLEAN , AVAT SI BIBAN. FOLOSESC SALMO SI CUM SPUNEAM IN FCTIE DE APELE VIZATE>
Memorat
taicanoe
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #152 : 04 Decembrie 2006, 09:01:05 pm »

Si daca ai scrie cu litere mici crezi ca nu am vedea sa citim ?  ... sau parerea ta e atat de importanta incat nu poate fi scrisa decat cu majuscule ? eventual si bolduite ...
Memorat

Sal'tare si bunastare !
dadylures

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #153 : 06 Decembrie 2006, 06:06:20 pm »

Rau mai esti mai taicule, ma... Poate ca omu e hotarit sa scrie numai cu litere mari, apropo, zilele trecute am fost la o cabana la Arieseni si din una in alta cineva spunea ca am observat ca oamenii de statura mare de cele maimulte ori iubesc tare cateii mici? La fel se intimpla si invers sau referitor la cei ce au masini mai ales de teren, cu cit seful e mai mic de statura se pare ca se simte mai ocrotit linga o masina de teren cit mai mare. Poate ca si la scris sa existe ceva asemanator. Dar apropo de Aries....mama, mama, cum era apa, greu drum, am oprit mai mereu sa vad sa fac poze...pacat ca e locuita zona, si inca cit de locuita...numai nailoane peste tot, ptin apa pe craci , pe unde nu gindesti. Daca mai traiesc la vara merg sa ma intilnesc cu ceva lipani pe acolo.
   Dar apropo de voblere care nu au prins peste, uni spun ca au asa ceva, altii spun ca nu. Adevarul e la mijloc. Eu am vazut o bila de vobler care a pacalit un pastrav de peste 4 kg(asta spun eu ca nu e minciuna, iar autorul nu am fost eu...). In conditii normale, asta insemnind ca nu abuzam de anume situatii in care se poate gasii un om, nimeni, zic absolut nimeni nu ar crede asa ceva....
Memorat
taicanoe
**

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #154 : 06 Decembrie 2006, 07:25:31 pm »

Zambitor cred ca toti au voblere care n-au prins nimic ... sau au prins cate o radacina si au ramas pe acolo ...
Memorat

Sal'tare si bunastare !
Bibanel

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #155 : 07 Decembrie 2006, 02:21:14 am »

...Dady...cum adica o bila de vobler...?....ce e aia....?...si da... e frumos la Arieseni...pacat ca dau baietii cu 20 de muste pe fir...si culeg toti lipaneii....Vara e frumos de tot...Zambitor...
« Ultima modificare: 07 Decembrie 2006, 05:18:25 am de catre Bibanel » Memorat
MihaiV

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #156 : 07 Decembrie 2006, 09:45:25 am »

...Dady...cum adica o bila de vobler...?....ce e aia....?...si da... e frumos la Arieseni...pacat ca dau baietii cu 20 de muste pe fir...si culeg toti lipaneii....Vara e frumos de tot...Zambitor...

Intr-adevar, pacat ca dau asa si retin tot ce prind. Partea buna e ca metoda aia nu prinde pestii mari.
Am tot auzit de lipanii de la Arieseni dar inca n-am apucat sa le vad fac o vizita. In mod sigur in 2007 voi fi acolo!
Memorat

...................

C&R
.................
genu

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #157 : 07 Decembrie 2006, 06:36:23 pm »

Sa sti ca n-ai pierdut prea mult Misule . E o zona superba , in schimb ce ati adunat voi la ciurtuci , atata aduni in 10 metrii pe aries . Plin de gunoaie . Am fost cu Redkid anul asta chiar inainte sa mergem la finala de la Belis . Daca treci de partea cu gunoaiele atunci e bine , dar ai grije sa nu-ti tai cizmele prin apa  Clipitor
Memorat
MihaiV

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #158 : 07 Decembrie 2006, 06:53:36 pm »

Imi iau cizmele de tabla! Zambitor)
Memorat

...................

C&R
.................
genu

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #159 : 07 Decembrie 2006, 07:03:05 pm »

Si in loc de neopren ce-ti iei ? Zambitor
Memorat
MihaiV

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul WWW
« Raspunde #160 : 07 Decembrie 2006, 07:11:04 pm »

Pui prea multe intrebari! Zambitor)
Doar am zis ca merg anu viitor, adica dupa 1 iunie, dupa ce se deschide la lipan. La vremea aia pot merge si in pantaloni scurti! Zambitor)
Memorat

...................

C&R
.................
Bibanel

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #161 : 07 Decembrie 2006, 07:27:55 pm »

...Da sunt lipani frumosi...Mai ales pe o vale unde nu e voie sa se pescuiasca... Cheesy....dar nu dau numele... Clipitor....cei mai mari care i-am vazut ...erau prins la linguritza....sau pestisor...
Memorat
genu

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #162 : 07 Decembrie 2006, 07:31:45 pm »

Acolo unde scrie ca "pescuitul interzis . zona de protectie pentru lipan " ? Acolo pescuieste toata lumea  Zambitor
Memorat
Bibanel

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #163 : 07 Decembrie 2006, 07:40:57 pm »

...De unde stii.....??....Zambitor)....?....
Memorat
dadylures

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul
« Raspunde #164 : 09 Decembrie 2006, 08:42:14 pm »

Mihai, daca vrei organizam sa mergem impreuna. O sa fac un pescuit la...vobler, si sigur o sa selectez lipanii. Intradevar e jalnic sa vezi plasticaraia. Poate ca in curind o sa se numeasca Valea plasticului. Dar totusi cred ca si cei ce se inghesuie sa faca pensiuni in zona la un momentdat vot realiza ca de fapt principala atractie in zona e riul, si poate ca vor trece la igienizatrea lui. E mare pacat. Pastrav am vazut pe piraiele ce formeaza riul principal, peste sigur mai e.
 Bila de vobler, ma refeream la un vob de plastic sub forma de bila, e pozat la galerie.
   Mai vorbim, e inca destul timp pina atunci.
Memorat
Pagini: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » Imprima 
« precedent urmator »
Mergi la:  

Autentifica-te cu numele de utilizator, parola si precizeaza durata sesiunii.
RSS
©2007 pescarul.com
Toate drepturile rezervate.