|
|
|
|
|
|
dadylures

Deconectat
|
 |
« Raspunde #153 : 06 Decembrie 2006, 06:06:20 pm » |
|
Rau mai esti mai taicule, ma... Poate ca omu e hotarit sa scrie numai cu litere mari, apropo, zilele trecute am fost la o cabana la Arieseni si din una in alta cineva spunea ca am observat ca oamenii de statura mare de cele maimulte ori iubesc tare cateii mici? La fel se intimpla si invers sau referitor la cei ce au masini mai ales de teren, cu cit seful e mai mic de statura se pare ca se simte mai ocrotit linga o masina de teren cit mai mare. Poate ca si la scris sa existe ceva asemanator. Dar apropo de Aries....mama, mama, cum era apa, greu drum, am oprit mai mereu sa vad sa fac poze...pacat ca e locuita zona, si inca cit de locuita...numai nailoane peste tot, ptin apa pe craci , pe unde nu gindesti. Daca mai traiesc la vara merg sa ma intilnesc cu ceva lipani pe acolo. Dar apropo de voblere care nu au prins peste, uni spun ca au asa ceva, altii spun ca nu. Adevarul e la mijloc. Eu am vazut o bila de vobler care a pacalit un pastrav de peste 4 kg(asta spun eu ca nu e minciuna, iar autorul nu am fost eu...). In conditii normale, asta insemnind ca nu abuzam de anume situatii in care se poate gasii un om, nimeni, zic absolut nimeni nu ar crede asa ceva....
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
|